:

Är Kia Ceed en bra bil?

Innehållsförteckning:

  1. Är Kia Ceed en bra bil?
  2. Är Kia Sorento en bra bil?
  3. Vilken Kia modell är bäst?
  4. Vad är Kia GT Line?
  5. Vad drar en Kia Ceed?
  6. Var tillverkas Kia xceed?
  7. Hur många mil går en Kia Sportage?
  8. Vad drar Kia Sorento Hybrid?

Är Kia Ceed en bra bil?

Bra bromsar, medi- oker i älgtest. Bra utrustningsnivå. 7 Säkerhet: Bra i alla deltester och högsta betyg hos Euro NCAP, rejäl säkerhetsutrustning är standard. Miljö: VW Golf är lite törstigare och tappar därför i poäng gent- emot exempelvis Kia Ceed.

Är Kia Sorento en bra bil?

Komforten är överlag riktigt bra, mjuka stötdämpare, bra ljudisolering och bekväma stolar borgar för trevliga långresor. Även den tredje sätesraden i bilen är rymlig. Bilen är 7-sitsig och till skillnad från andra liknande bilar med en tredje sätesrad ryms faktiskt normalstora personer på alla platser. Imponerande!

Vilken Kia modell är bäst?

Därför känns det fantastiskt glädjande att Kia Ceed SW blev testvinnare i Teknikens Världs stora test mellan tolv olika kombibilar. I kombitestet hos Teknikens Värld, nr 12 2019, skriver de att: ”Kia är på krigsstigen – de har gått från klarhet till klarhet och är nu riktmärke i klassen.

Vad är Kia GT Line?

Den lilla loggan på bakluckan lyder ”GT Line” som betyder ett sportigare utseende. De kosmetiska förändringarna på standardmodellen kräver en expert för att se, men däremot introduceras en ny utrustningsnivå. GT Line tar som namnet antyder inspiration från Kias GTI-motsvarighet, de effektstarkare GT-modellerna.

Vad drar en Kia Ceed?

Maskinen har en officiell förbrukning på 0,66 liter per mil och 127 gram Co2/km – siffror som är rejält mycket högre än vad konkurrenterna har. Lägg till att de i verklig körning är svårmatchade och vi klarade, tack vare rejält lång landsvägskörning, med näppe att hålla förbrukningen under 0,8 l/mil.

Var tillverkas Kia xceed?

Fabriken är belägen i Slovakiska Žilina och har 3 800 anställda. I dag tillverkas modellerna Cee'd, Sportage och Venga i fabriken och bilarna exporteras till 95 olika länder. Ungefär 1 400 bilar skickas varje dag från fabriken via lastbilar eller tåg.

Hur många mil går en Kia Sportage?

De mest populära färgerna för Kia Sportage är svart, vit och grå. Majoriteten av våra Sportage har diesel som bränsle men det finns också ett mindre antal bensin. Snittet för våra Kia Sportage är att bilen är tillverkad 2016, har gått 8 746 mil och snittpriset är 171 822 kr.

Vad drar Kia Sorento Hybrid?

Bränsleförbrukning blandad körning Kia Sorento Plug-in Hybrid 1,6 l/100 km, CO2 -utsläpp 38 g/km, enligt WLTP.