:

Är Autostable bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Autostable bra?
  2. Hur funkar en KCR box?
  3. Är det bra att chippa bilen?
  4. Är BSR optimering bra?
  5. Vilken Dieseloptimering är bäst?
  6. Hur kopplar man in en KCR box?
  7. Vad gör en Effektbox?

Är Autostable bra?

Autostable känns och nu bevisat är bäst! Så snart lämnas ytterligare 2 bilar som jag har in :-) Wow vilket underbart betyg!!!

Hur funkar en KCR box?

Genom att använda en effektbox från KCR får man en dieselmotor som ger mer effekt, mest märkbart vid lägre varvtal. Motorn blir kraftfullare i hela registret men effektökningen på lägre varvtal innebär också att bränsleförbrukningen sjunker.

Är det bra att chippa bilen?

Trimningen i sig är laglig, men för att bilen ska användas på allmän väg som vanlig personbil krävs en registreringsbesiktning av bilen.

Är BSR optimering bra?

Genom att välja BSR är du trygg med att få en produkt av garanterat högsta kvalité, specialutvecklad för din bil, av proffs. ... En handhållen datorenhet som möjliggör för dig som kund att på ett enkelt sätt trimma bilen själv och återställa bilens orginalinställningar.

Vilken Dieseloptimering är bäst?

Fördelarna med PPC Med en dieseloptimering från BSR får du ökad prestanda och körglädje i kombination med bästa körbarhet och hållbarhet.

Hur kopplar man in en KCR box?

Du skall koppla in den på bränslepumpen där sitter en likadan koppling som du har på kcr-boxen. Den skall sitta på racer-röret som det kallas. Men leta efter en lika dan koppling som du har på kcr-boxen så skall det inte vara något problem.

Vad gör en Effektbox?

Deras effektboxar kallas PPC och bygger på ett system med en liten handhållen dator som man pluggar in i bilens serviceuttag. De gör även chiptrimning genom omprogrammering och omlödning av bilens befintliga chip.