:

Är Lassa däck bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Lassa däck bra?
  2. Vilket däck har mest dubb?
  3. Vilka sommardäck är bäst?
  4. Vem tillverkar Lassa däck?
  5. Är Petlas däck bra?

Är Lassa däck bra?

Lassa placerade sig på en andraplats. Och då har vi inte alls tagit hänsyn till priset. Hade det inte varit för det lite sämre resultatet på inbromsning på vått underlag, skulle det t.o.m. kunna vara så att Lassa hade blivit testvinnare. Trots att det alltså ställdes mot tre av däckvärldens verkliga giganter.

Vilket däck har mest dubb?

Michelin X-Ice North 4 blir bäst i test bland vinterdäck. Det har ett högt antal dubbar och presterar också mycket bra i samband med test, med bara enstaka minuspunkter i bedömningen. Goodyear UltraGrip 9 är också det ett mycket bra däck som får höga betyg av testare.

Vilka sommardäck är bäst?

Bäst sommardäck i sommardäcktest 2020

  • MICHELIN PILOT SPORT 4.
  • GOODYEAR EAGLE F1 ASSYMETRIC 5.
  • CONTINENTAL CONTIPREMIUMCONTACT 6.
  • MICHELIN PRIMACY 4.
  • MICHELIN PILOT SPORT 4 SUV.

Vem tillverkar Lassa däck?

LASSA DÄCK ÄGS AV TURKIETS LEDANDE DÄCKBOLAG. Företaget grundades av Sabancı Group of Companies and partners. Lassa bytte namn till Brisa, 10 år efter att de startade sin produktion 1978. Det eftersom de gick samman och blev partners med Bridgestone Corporation,.

Är Petlas däck bra?

Petlas däck tillverkas i Turkiet. Ankara-baserade företaget Petlas grundades 1976 och har specialiserat sig på gummiprodukter, inklusive dussintals olika däck för jordbruks- och industrimaskiner. Petlas däck fungerar bra på alla underlag och uppfyller alla de vanliga kvalitetskraven.