:

Vilket märke på värmepump?

Innehållsförteckning:

  1. Vilket märke på värmepump?
  2. Är NIBE bra?
  3. Hur stor luftvärmepump ska jag välja?
  4. Vilka säljer luftvärmepump?
  5. Vad är test av värmepumpar?
  6. Vad är luftvärmepumpen för dig?
  7. Vilken värmepump fick bäst poäng?

Vilket märke på värmepump?

Funktionspoäng

ModellEffektivitetMiljö
NIBE S1255-129.56
Vaillant flexoCOMPACT VWF 82/4 895.5
Viessmann Vitocal 222-G 874.5
Viessmann Vitocal 333-G Inverter9.56

Är NIBE bra?

Har investerat i Nibe bergvärme, man köper en anläggning som kan anpassas och styras via app-interface men det krävs abonnemang för att använda interfacet, så kundfrånvänt. Även installatören var ofattbart ointresserad av av göra mig som kund nöjd, kan inte rekommendera Nibe.

Hur stor luftvärmepump ska jag välja?

Man ska välja värmepump efter behovet av uppvärmning, varmvatten och utifrån hur husets förutsättningar ser ut. Det finns ingen värmepump som passar alla, säger Helena Holm. När du väl har hittat den värmepump som passar dig och ditt hem bäst så är det viktigt att ta in offerter från flera olika installatörer.

Vilka säljer luftvärmepump?

Luftvärmepumpar är ett modernt och smidigt sätt att säkra uppvärmningen i ditt hem. På Byggmax har vi prisvärda system för de flesta behov. Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av värmepumpar.

Vad är test av värmepumpar?

  • Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Värmepumpen, ... Det vi i dagligt tal kallar bergvärme är samma typ av värmepump som kan hämta sin energi från till exempel grundvatten, sjö och hav eller mark. Lagrad solenergi hämtas från någon av källorna.

Vad är luftvärmepumpen för dig?

  • Luft/luftvärmepumpen är ett energieffektivt uppvärmningsalternativ som kan minska uppvärmningskostnaderna med upp till 60 %. Kategori och filter. Ditt val.

Vilken värmepump fick bäst poäng?

  • test.no, 2017: slog samman två tester innehållande mer än 100 värmepumpar och valde tillslut ut 24 stycken. De gav varje värmepump en poäng mellan 0-100. Den som presterade allra bäst var IVT Nordic Inverter THR-N som fick 90p. Den allra sämsta blev Daikin Nexura X 35 som fick 62p.