:

Är Maria Nila Sulfatfritt?

Innehållsförteckning:

  1. Är Maria Nila Sulfatfritt?
  2. Hur länge ska man ha i Maria Nila Silver Shampoo?
  3. Är Maria Nila miljövänligt?
  4. Vad är sulfat i schampo?
  5. Hur använder man Maria Nila silver Shot?
  6. Hur länge kan man ha i Fudge Silverschampo?

Är Maria Nila Sulfatfritt?

Maria Nilas schampon är, som alla andra hårprodukter från varumärket, fria från både sulfater och parabener vilket borde undvikas i din hårvård. ... Det beror på att håret detoxar från sulfater och parabener. Om du har känslig hårbotten, är det extra viktigt att använda ett paraben- och sulfatfritt schampo.

Hur länge ska man ha i Maria Nila Silver Shampoo?

Med Maria Nila Silver Shampoo ser du till att ge den bästa vården för ditt blonda hår! Användning: Massera in schampot i blött hår, låt verka i ett par minuter och skölj sedan noggrant. Använd med fördel även Sheer Silver Masque och Sheer Silver Conditioner i samma serie.

Är Maria Nila miljövänligt?

Test: Maria Nila Sheer Silver Shampoo - Starkt miljöfokus med gott resultat. Maria Nila har haft ett hundraprocentigt fokus på miljön när de har tagit fram sina produkter. Detta märks på att deras produkter inte testas på djur, de är fria från sulfater och parabener, de är klimatkompenserade och de är också veganska.

Vad är sulfat i schampo?

Sulfater är fettlösliga och används bland annat i shampoo, tvålar och rengöringsprodukter. De är extremt effektiva för att ta bort olja och fett vilket gör dem populära i shampoo för att ta bort produktrester och smuts.

Hur använder man Maria Nila silver Shot?

In hem inpackning med lila pigment som tar bort gula toner från blekt hår. Applicera i handduktstorkat hår, låt den sitta i i 3-10 minuter beroende på önskad effekt. Använd gärna handskar.

Hur länge kan man ha i Fudge Silverschampo?

För en mildare effekt eller om ditt hår är mycket torrt, så bör du hålla verkningstiden till ca 30 sek. Vid kraftigare resultat, ett mörkare hår eller tjockare hårstrån kan du låta produkten verka mellan 1-2 min.