:

Hur är Filorga?

Innehållsförteckning:

  1. Hur är Filorga?
  2. Varifrån kommer Filorga?
  3. Vad är NCEF?
  4. Är Lumene bra?
  5. Vilken Filorga serie?

Hur är Filorga?

Idag är Filorga en världsledande leverantör av Anti-Ageing produkter både för professionella och konsumenter. Filorga är stolta över sin högklassiga icke-kirurgiska Anti-Ageing serie bestående av fillers, polyvitaliserande NCTF, Kemisk peeling och två hudvårdsserier (kosmetiks och professionell).

Varifrån kommer Filorga?

Filorga startades 1978 av Dr. Michel Tordjman, en fransk estetisk läkare med passion för hudens cellförnyelse. Filorgas hudvårdsprodukter erbjuder effektiva anti-ageing lösningar som innehåller samma ingredienser och koncentration som används inom den estetiska medicinen (hyaluronsyra, NCTF, glukolsyra).

Vad är NCEF?

VAD ÄR NCEF? NCEF är Filorgas exklusiva komplex som innehåller ämnen med revitaliserande effekt och med antiaging-egenskaper (vitaminer, koenzymer, antioxidanter, aminosyror, mineraler o.s.v.)

Är Lumene bra?

Produkterna är rika på naturliga återfuktande ingredienser samtidigt som de verkar närande så att din hy känns återfuktad och mjuk hela dagen. För vem: För alla som har torr hud som är i behov av en riktig fuktboost, oavsett ålder.

Vilken Filorga serie?

Filorga är ett anti age-märke som hjälper den mogna kvinnan. De produkterna som jag rekommenderar är serien Global Repair som lanseras slutet av 2019. Den serien riktar sig till kvinnor som är 50+. Dessutom vill jag rekommendera Sleep and Lift Night Cream på natten och Lift Structure Cream på dagen.