:

Vad gör Fortnox?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör Fortnox?
  2. Varför välja Fortnox?
  3. Vilket är det bästa faktureringsprogram?
  4. Hur är det att jobba på Fortnox?
  5. Hur mycket kostar Fortnox?
  6. Varför ska vi bokföra?
  7. Varför ska man bokföra?
  8. Vilka bokföringsprogram är bra?
  9. Vilket är bäst Visma eller Fortnox?

Vad gör Fortnox?

Enkelt och effektivt. Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. ... Via dotterbolaget Fortnox Finans erbjuder vi våra kunder finansieringstjänster, och genom dotterbolaget Fortnox Försäkringar erbjuder vi försäkringstjänster.

Varför välja Fortnox?

Fortnox skapar en bra överblick över bokföringen och som företagare kan man lätt se resultatrapporter och liknande. På så sätt kan man upptäcka om företaget börjar gå minus, eller om allt ser ut att ligga rätt i ekonomin. Dessutom är det lätt att direkt kunna skicka ut fakturor direkt från programmet.

Vilket är det bästa faktureringsprogram?

Bäst i test är alltså både Fortnox bokföring och Visma eEkonomi. Båda företagen har skapat riktigt bra bokföringsprogram som ger ett stort kundvärde i form av att du sparar tid och det blir så mycket enklare att bokföra.

Hur är det att jobba på Fortnox?

Fortnox präglas av innovation, förändringsvilja och teamwork. För att trivas på Fortnox och i teamet har du förmågan att skapa en stark gemenskap i dina projekt och med dina kollegor. Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål.

Hur mycket kostar Fortnox?

Program

Bokföring99 kr/mån/anv
Offert & Order59 kr/mån/anv
Lager199 kr/mån/1:a anv
Extra användare59 kr/mån/anv
Lager Plus+100 kr/mån/1:a anv

Varför ska vi bokföra?

Bokföring hanterar affärshändelser Att bokföra innebär att ordna, sammanställa, värdera och rapportera affärshändelser. Affärshändelser är in- eller utbetalningar som direkt påverkar ett företags resultat och ställning. Affärshändelserna ska vara dokumenterade som verifikationer så som kvitton och fakturor.

Varför ska man bokföra?

Alla som driver näringsverksamhet ska upprätta en bokföring. Det gäller oberoende av företagsform och verksamhetens omfattning. Bokföring har du framför allt för att du ska kunna följa upp och styra verksamheten. Det finns även lagar som styr bokföringsskyldigheten.

Vilka bokföringsprogram är bra?

5 bokföringsprogram som svenska företag älskar

  1. Fortnox. Med över 240 000 kunder är Fortnox Sveriges ledande leverantör av molnbaserade lösningar inom ekonomi och administration för såväl företag som föreningar och redovisningsbyråer. ...
  2. Visma eEkonomi. ...
  3. Bokio. ...
  4. Netsuite. ...
  5. Microsoft Dynamics.

Vilket är bäst Visma eller Fortnox?

Den största skillnaden mellan Visma och Fortnox gäller gränssnittet. I Vismas affärssystem kan man enkelt skapa både bokslut och deklaration, vilket inte Fortnox affärssystem har i dagsläget. Är du helt ny inom bokföring kan du enkelt få en helhet av alla delar genom att använda Visma.