:

Hur effektiv är Fettfrysning?

Innehållsförteckning:

  1. Hur effektiv är Fettfrysning?
  2. Kan man frysa bort fett?
  3. Är Coolsculpting bra?
  4. Hur mycket kostar Fettfrysning?
  5. Kan man döda fettceller?
  6. Kan man ta bort fettceller?
  7. Hur funkar fettreducering?
  8. Vad kostar Belkyra?
  9. Vad kostar det att Fettsuga hakan?
  10. Hur bli av med fettceller?

Hur effektiv är Fettfrysning?

Studier påvisar en genomsnittlig minskning på 20% av fettcellerna redan efter två månader. Rekommenderad kur är 1 - 4 behandlingar med 6 - 8 veckors mellanrum. Slutgiltigt resultat uppnås efter 3-6 månader.

Kan man frysa bort fett?

Tack vare en ny behandlingsteknik, Cryolipolysis, kan vi frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar. Fettcellerna tål helt enkelt inte kyla lika bra som övrig vävnad vilket gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos.

Är Coolsculpting bra?

Vi ser ofta mycket goda resultat med en synbar minskning 20 till 25 procent av fettet på den del av kroppen som behandlas. Fettcellerna som behandlats är borta för gott. Vissa patienter ser resultat så snabbt som tre veckor efter behandlingen. Generellt uppnås åttio procent av resultatet efter cirka två månader.

Hur mycket kostar Fettfrysning?

Vad kostar CoolSculpting? – Pris från 10 000 kr

  • Behandlingstid. 1-3 timmar.
  • Fördelar. Ingen kirurgi eller smärta.
  • Metod. Världsledande inom fettfrysning.
  • Tillbaka på jobbet. Direkt.

Kan man döda fettceller?

Fettceller tycker inte om kyla och kan till och med dö av den. Genom att kyla ned fettdepåerna på kroppen till -10 grader kan man döda fettcellerna i området. Behandlingen går praktiskt till så att man använder sig av en fettfrysningsmaskin.

Kan man ta bort fettceller?

Fettsugning, eller liposculpture, syftar till att ta bort lokaliserade fettansamlingar under huden. Det är ingen ersättning för bantning men resultatet är bestående då de borttagna fettcellerna inte återbildas. Man kan fettsuga olika områden på kroppen, exempelvis haka, överarmar, mage, höfter, lår, rygg, vader.

Hur funkar fettreducering?

Coolsculpting innebär att fett under huden fryses ner till –11 ° under en bestämd tid. Det gör att fettcellerna går in i apoptos (naturlig celldöd). Ett kylande munstycke sugs fast mot huden med vakuum. Under de närmaste tre månaderna försvinner 20–25 procent av fettcellerna, och tas om hand av lymfsystemet.

Vad kostar Belkyra?

För ett behandlingstillfälle krävs vanligtvis två ampuller. Den sammanlagda kostnaden för läkemedel samt arbete är 8 900 kr. Vanligtvis krävs 2 behandlingar vid måttlig dubbelhaka. Inför behandlingen är konsultation obligatorisk för att avgöra dina förutsättningar.

Vad kostar det att Fettsuga hakan?

Fettsugning kan användas för att ”skulptera” området runt hals och haka. Detta område är ofta svårt att förbättra genom normal viktnedgång. Fettsugning skall dock inte betraktas som en viktminskningsmetod....Fettsugning Haka/Hals.

Ingrepp/BehandlingFrån (inkl. moms)
Fettsugning haka/hals20 000 kr

Hur bli av med fettceller?

I dag kan man bli av med fettceller för gott, med eller utan fettsugning. Två nya, effektiva metoder är läkemedlet Belkyra, som förstör fettcellerna, och behandling med kyla, så kallad fettfrysning, som också dödar fettet.