:

Hur bra är Biltemas cyklar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är Biltemas cyklar?
  2. Hur bra är julas cyklar?
  3. Hur bra är Biltemas MTB?
  4. Har XXL bra cyklar?
  5. Är Occano en bra cykel?
  6. Vem tillverkar biltemas cyklar?
  7. Är julas elcykel bra?
  8. Var kan man köpa cyklar?

Hur bra är Biltemas cyklar?

För dig som cyklar till jobbet, för dig som cyklar i stan eller för dig som cyklar i skogen. För dig som är stor, för dig som är liten. ... Med Biltemas cyklar får du samma höga standard som hos många andra cykelhandlare, till ett bra pris!

Hur bra är julas cyklar?

Kayoba är varuhuskedjan Julas eget cykelmärke, som har en tydlig lågprisprofil. Prislappen på Kayoba Mind klart måttlig för en elcykel med mittmotor, skivbromsar och växlar från Shimano. Den är stadig och känns trevlig att cykla med el, och mittmotorn är förvånansvärt stark i vissa lägen.

Hur bra är Biltemas MTB?

Nishiki Team var också slitstark, men missade ett av proven. De båda cyklarna som toppar testet kostar 7 000 respektive 2 000 kronor. På Greenfield 2600 Mount McKinley från Biltema från Harald Nyborg gick i stort sett alla delar sönder. Även på Yosemite Highland från Biltema och Marvil Sierra gick styre och ram sönder.

Har XXL bra cyklar?

Aerodynamiska landsvägscyklar från Scott, lätta kolfibercyklar från Ridley eller bekväma hybrider ifrån Merida är bara ett litet urval av allt vi har! Hos XXL sport och vildmark kan du vara säker med ditt köp, på alla cyklar vi säljer erbjuder vi livstidservicegaranti! En bra cykel är praktisk på många sätt.

Är Occano en bra cykel?

7-växlad citycykel för dig som ställer höga krav på komfort och kvalitet och vill ha en cykel för pendling och vardagscykling året runt. Cykeln har en lätt och stabil ram i aluminium och är utrustad med navdynamo fram, batterilyse bak, godkänt lås, skärmar, pakethållare, stöd, kedjeskydd samt cykelkorg.

Vem tillverkar biltemas cyklar?

Vem tillverkar Biltemas produkter? Våra produkter säljs under varunamnet Biltema vilket betyder att vi i lagens mening också är tillverkare av dem.

Är julas elcykel bra?

Högst totalbetyg får i stället cyklarna från Jula och Clas Ohlson. Cykeln från Jula, för endast 7 000 kronor, har en helt okej räckvidd och är både lättstyrd och stabil, även på skumpiga vägar. Precis som de flesta andra cyklar i testet får den dock anmärkningar på konstruktionen.

Var kan man köpa cyklar?

Vill du köpa en cykel är du varmt välkommen till Intersports stora utbud av cyklar. Här hittar du allt från elcyklar, klassiska cyklar och hybridcyklar till mountainbike och racercyklar.