:

Hur rengör man en epilator?

Innehållsförteckning:

  1. Hur rengör man en epilator?
  2. Kan jag använda en epilator i underlivet?
  3. Kan man använda epilator på bikinilinjen?
  4. Hur ont gör det att använda epilator?
  5. Hur ofta ska man epilera?
  6. Hur ofta behöver man epilera?

Hur rengör man en epilator?

Hygien. Kom ihåg att du måste rengöra din epilator nu! De flesta modeller kommer med en liten borste där du kan damma av håren. Alternativt, om du har en vattentät epilator, kan du skölja huvudet och eventuella lock eller tillbehör under en rinnande kran och rengör den med gnidningsalkohol.

Kan jag använda en epilator i underlivet?

Det viktigaste att tänka på när du epilerar underlivet är att hålla dig borta från blygläpparna. Håll huden utsträckt medan du epilerar för att lättare komma åt hårstråna. ... Testa dig fram och var försiktig när du epilerar de känsligaste områdena.

Kan man använda epilator på bikinilinjen?

Epilera bikinilinjen Att använda en epilator för att ta bort hår längs bikinilinjen skiljer sig från att raka och trimma. En epilator tar bort hårstråna genom att rycka upp dem från roten. ... Fördelarna med epilatorn är att det är en snabb, effektiv metod som ger ett långvarigt resultat.

Hur ont gör det att använda epilator?

Gör det ont att använda en epilator? Jämfört med när du rakar bort håret avlägsnar du vid epilering håret vid roten. Det är dessutom flera hårstrån som rycks upp samtidigt – som vid vaxning. Det gör att det känns betydligt mer än att använda rakhyvel eller rakapparat.

Hur ofta ska man epilera?

Och resultatet du får av epilering är ben lena som sammet eftersom epilering tar även de allra tunnaste stråna. Med epilering blir du stubbfri i upp till fyra veckor, vilket innebär att du kanske behöver epilera maximalt tre gånger i sommar.

Hur ofta behöver man epilera?

Med epilering blir du stubbfri i upp till fyra veckor, vilket innebär att du kanske behöver epilera maximalt tre gånger i sommar.