:

Hur bra är iPhone se 2020?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bra är iPhone se 2020?
  2. Vilket år kom iPhone se ut?
  3. Hur länge håller iPhone SE?
  4. Vad skiljer iPhone SE?
  5. Vad kostar Iphone se 2020?
  6. Är Iphone se 2020 vattentät?

Hur bra är iPhone se 2020?

Kameran är bra, du får tillräckligt med prestanda och App Store är full av användbara appar. Den väger dessutom mindre än de vanliga iPhone 11-modellerna. Batteritiden kunde uppenbarligen ha varit bättre, skärmtekniken börjar bli något till åren och vissa användare kommer att sakna ett klassiskt hörlursuttag.

Vilket år kom iPhone se ut?

Iphone SE, (officiellt skrivet iPhone SE), är namnet på Apples smarta telefoner i lågprisklassen. De finns i följande versioner: Iphone SE (första generationen, släppt 2016) Iphone SE (andra generationen, släppt 2020)

Hur länge håller iPhone SE?

Enligt Cupertino-företaget har en iphone en förväntad livslängd på tre år, något som den delar med Apple Watch. Enheter med OSX och tvOS har välsignats med tolv extra månader, enligt uppgifter från Apple.

Vad skiljer iPhone SE?

Den största skillnaden mellan de två modellerna är att iPhone SE saknar 3D Touch. ... En annan skillnad är faktumet att iPhone SE har en 1,2 megapixelkamera på framsidan istället för en 5 megapixelkamera. iPhone SE kan med andra ord inte ta lika detaljrika bilder med sin selfiekamera.

Vad kostar Iphone se 2020?

Beställer du den från Apple finns alla kombinationer tillgängliga. Priset ligger på 5 075 kr för kr för 128 GB och 6 988 kr för 256 GB.

Är Iphone se 2020 vattentät?

Trådlös laddning och vattentålig Däremot har nya iPhone SE blivit vattentät. Den kan ligga på en meters djup i en halvtimme utan att ta skada.