:

Hur bokföra i Fortnox?

Innehållsförteckning:

  1. Hur bokföra i Fortnox?
  2. Hur börjar man bokföra?
  3. Hur lägger man in ingående balans i Fortnox?
  4. Hur lär man sig Fortnox?
  5. Varför Fortnox?
  6. Är Fortnox ett ERP?

Hur bokföra i Fortnox?

Ett räkenskapsår måste finnas för att du ska kunna bokföra samt registrera dina leverantörsfakturor som betalda. Klicka på kalendern uppe till höger och välj Skapa nytt / redigera / radera år. Har du tidigare haft din bokföring i ett annat program, då kan du få in bokföringen i Fortnox genom att importera SIE-filer.

Hur börjar man bokföra?

För att börja bokföra behöver du ett bokföringsprogram eller en kassabok och några pärmar att förvara dina papper i. Du behöver minst två pärmar för verifikationer (sådant som bokförs), en för verifikationer som ännu inte är bokförda och en för det som är bokfört.

Hur lägger man in ingående balans i Fortnox?

För att lägga till ingående balans klickar du på verktyget Ändra manuell IB som du hittar uppe till höger. I fältet Nytt manuellt IB-värde anger du hur stort belopp som redan skrivits av på tillgången. Vill du kan du även skriva en anteckning. Klicka sedan på OK.

Hur lär man sig Fortnox?

Digital klassrumsutbildning. Med våra digitala klassrumsutbildningar kan du som företagare, byrå eller löneadministratör höja din kunskap i Fortnox oavsett vart du befinner dig. Utbildningsinsatsen är fördelad på ett längre eller flera kortare utbildningspass.

Varför Fortnox?

Fortnox kan integreras med många andra lösningar kassasystem, webbshopar och workflowsystem. Du får en automatiserad och välfungerande helhet där samma information inte behöver registreras på flera ställen, och där du inte heller riskerar att någon information är inaktuell.

Är Fortnox ett ERP?

Ett POS-system som innehåller alla de smarta funktioner som branschen har väntat på. Ett fullt integrerat ERP (Enterprise Resource Planning) och POS-system är avgörande för att öka lönsamheten och tillväxten i din verksamhet.