:

Vad kostar F-Secure?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar F-Secure?
  2. Vad är F-Secure Freedome?
  3. Hur bra är Telia trygg Surf?
  4. Vad är Browsing Protection?
  5. Hur förnya F-Secure?
  6. Kan inte starta F-Secure?
  7. Vad är en VPN tunnel?
  8. Vad är Com Hem trygg Surf?
  9. Hur fungerar trygg Surf?

Vad kostar F-Secure?

Det är det lite si och så med. Prisexempel: 849 kr (1 år 3 enheter). F-Secures mest kompletta programpaket Total är en kombination av tre program som alla också säljs separat: antivirus- och internetsäkerhetsprogrammet Safe, lösenordsvalvet Id Protection och vpn-tjänsten Freedome.

Vad är F-Secure Freedome?

F-Secure FREEDOME VPN är en säker och pålitlig VPN som ger dig integritet, låter dig ändra din virtuella plats och skyddar dig på offentliga Wi‑Fi. Utöver det så blockerar den spårning och skadliga webbsidor.

Hur bra är Telia trygg Surf?

Sämsta antivirusprogrammet Telia Säkert Surf / Com Hem Trygg Surf. Telia Säkert Surf (F-Secure) och Com Hem Trygg Surf är varken trygg eller skyddar användaren mot trojaner och virus när det verkligen behöves! Programmet är snarare en av de sämsta virusskydden på marknaden!

Vad är Browsing Protection?

En medföljande ny funktion är surfskyddet (Browsing Protection). När utvidgningen har tagits i bruk i webbläsaren förbättrar surfskyddet säkerheten när du surfar och tryggar nätbanksfunktioner.

Hur förnya F-Secure?

Logga in på My FSecure och gå till Kontoinställningar i rullgardinsmenyn där ditt namn står. Ange din nya e‑postadress i fältet där det står Din FSecure-e‑postadress och klicka på Spara ändringar . Klart! Jag kan bara förnya för fem enheter och jag vill köpa för sju enheter.

Kan inte starta F-Secure?

Kontrollera följande innan du påbörjar installationen av F-Secure SAFE: Windows är uppdaterat. Du har avinstallerat inkompatibla programvaror från andra leverantörer. Du är inloggad på din dator med administratörsrättigheter.

Vad är en VPN tunnel?

VPN-principen En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). ... Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet.

Vad är Com Hem trygg Surf?

SUPPORT TELIA TRYGG SURF Telia Trygg surf har ersatt tjänsten F-Secure SAFE och skyddar mot virus, skadeprogram och intrång. Det består även av familjeregler som bland annat kan blockera visst typ av innehåll för barn.

Hur fungerar trygg Surf?

Surfskydd håller dig och dina barn på den säkra sidan av internet genom att förhindra åtkomst till osäkra och olämpliga webbplatser. Förutom de fördefinierade inställningarna har du möjlighet att manuellt ställa in gränserna för ditt barn.