:

Hur blir Kräftans år 2021?

Innehållsförteckning:

  1. Hur blir Kräftans år 2021?
  2. Hur blir skyttens år 2021?
  3. Hur blir 2021 för Väduren?
  4. Har stjärntecken ändrats 2021?
  5. Hur blir året 2022?
  6. Vilket stjärntecken är min soulmate?

Hur blir Kräftans år 2021?

Årshoroskop för Kräftan 2021 (21/6-22/7) Kanske dags för ett jobbyte? Ekonomi: Du ser över din ekonomi och vill känna en större frihetskänsla även här. Fundera på om du vill släppa taget om något ekonomiskt åtagande, som du känner tar mer än det ger.

Hur blir skyttens år 2021?

Under större delen av 2021 kommer ditt femte hus för kärlek, nöjen, kreativitet, fertilitet/barn och glädje, vara aktivt. Jupiter, den stora turplaneten, flyttar in i detta område i ditt horoskop i december 2020 och stannar in i 2021. Det här ger dig en efterlängtad chans att få njuta lite extra i livet.

Hur blir 2021 för Väduren?

Under 2021 kommer du att ta det ännu lite varsammare med dina pengar och hur du tjänar dem. Du kanske upplever att du får vänta lite längre än vanligt på att få se resultat av dina ansträngningar. Det positiva med detta är att alla former av impulsiva handlingar, gällande ekonomi, dras ned till ett minimum.

Har stjärntecken ändrats 2021?

I det nya horoskopet har inte bara datumen ändrats – det har även lyfts in ett helt nytt stjärntecken; ormbäraren, eller ophiuchus som det heter på engelska. Ett vanligt missförstånd är att det är Nasa som ändrat horoskopet, vilket är felaktigt.

Hur blir året 2022?

Under 2022 söker du efter trygghet och stabilitet. Du längtar efter ett lugnare tempo och har tröttnat på plötsliga förändringar. I slutet av våren får du en försmak på ett sånt liv, och det kan komma med livsstilsförändringar som består. Ditt uppdrag under året är att konfrontera det okända.

Vilket stjärntecken är min soulmate?

Oxen passar ihop med kräftan (bästa matchningen), fisken (bästa matchningen), vågen och skytten. ”Kräftan är en romantisk och lyhörd partner som delar Oxens behov av ett passionerat känsloliv. ” ”Tvillingarna är flirtig, impulsiv och föränderlig. Oxen är uthållig, stabil och förbehållssam.