:

Vad är Keyyo känd för?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Keyyo känd för?
  2. Vilket land kommer Keyyo?
  3. Hur gammal är KEYO?
  4. Vad heter Keyyos nya program?
  5. Hur länge har Keyyo bott i Sverige?
  6. Hur lång är Kristina?
  7. Är Keyyo och Hampus Hedström ihop?
  8. Hur gammal var Keyyo när hon kom till Sverige?
  9. Är du helt hundra gäster?
  10. Är du helt hundra app?

Vad är Keyyo känd för?

Kristina Petrushina, mer känd som Keyyo, född 27 februari 1997 i Omsk, Ryska federationen är en rysk-svensk komiker och programledare. Hon har medverkat i ett flertal medieproduktioner, liksom programlett galor och talangjakter.

Vilket land kommer Keyyo?

Kristina ”Keyyo” Petrushina föddes den 27 februari år 1997 i den ryska staden Omsk i västra Sibirien. När hon var åtta år flyttade hon till Smedjebacken i Dalarna. Mamman hade träffat en svensk man via nätet. Omställningen beskriver hon som tuff.

Hur gammal är KEYO?

24 years (Febru) Kristina Petrushina/Age

Vad heter Keyyos nya program?

Kristina ”Keyyo” Petrushina leder SVT:s nya underhållningssatsning: ”Tävlar i fake news” Komikern och influencern Kristina Petrushina, även känd som “Keyyo”, har fått programledarrollen i SVT:s nya lördagsunderhållning ”Är du helt hundra?”.

Hur länge har Keyyo bott i Sverige?

Men det handlar också om allt som händer i världen nu, man är ju alltid lite rädd för ryssen, säger hon. Keyyo är född i den ryska storstaden Omsk, som ligger i Sibiren. När hon var åtta år gammal flyttade hon tillsammans med sin familj till Sverige. – Vi flyttade till en by i Dalarna med 5 000 invånare.

Hur lång är Kristina?

Under en pressträff för Let's dance 2021 avslöjade hon för Hänt att hon är 163 centimeter lång.

Är Keyyo och Hampus Hedström ihop?

Hampus Hedström blev uppmärksammad med sina humorvideor på YouTube där han gör parodier, satir och skämt. ... I augusti 2017 startade Hampus en humorpodcast tillsammans med kollegan Keyyo, i Bauer Media Groups regi, som heter ”Frågar åt en kompis”.

Hur gammal var Keyyo när hon kom till Sverige?

Komikern och programledare Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, slog igenom på Youtube och har sedan dess setts i flera tv-serier och i folkkära program som ”Talang”, ”Let's dance” och ”Bäst i test”. Keyyo föddes i Ryssland och kom till Sverige först när hon var åtta år gammal.

Är du helt hundra gäster?

Bland de medverkande finns profiler som Clara Henry, Carolina Gynning, Filip Dikmen, Antonija Mandir och Tusse. Åldersgräns: 18 år. Vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner. När du bokar in dig som publik hos oss på SVT NÖJE tar vi del av ditt namn, ditt telefonnummer och din mailadress.

Är du helt hundra app?

Kända profiler utmanas i att skilja på fake news, riktig fakta - och rena gojan. Kan de verkligen avgöra vad som är sant och vad som är falskt i nyhetsflödet, på internet och i sociala medier? Programledare är Kristina ”Keyyo” Petrushina. Var med och tävla i DUO-appen.