:

Hur blev Kardashians rika?

Innehållsförteckning:

  1. Hur blev Kardashians rika?
  2. Vem av Kardashian tjänar mest?
  3. Hur mycket tjänar Kendall?
  4. Hur mycket tjänar Rob Kardashian?
  5. Vem är rikast Kim eller Kylie?
  6. Vem är rikast av Kim och Kylie?
  7. Hur mycket tjänar Kendall Jenner 2021?
  8. Hur mycket tjänar Kendall Jenner per år?

Hur blev Kardashians rika?

Biografi. Strax innan att hennes realityseriekarriär utvecklades fick Kim Kardashian mycket uppmärksamhet genom ett sexklipp som spreds på nätet. Hon ersattes med 5 miljoner dollar i samband med en stämning av Vivid Entertainment. I oktober 2007 hade Keeping Up with the Kardashians premiär i amerikansk TV.

Vem av Kardashian tjänar mest?

Även lillasystern Kylie Jenner toppar med sin följarskara på 132 miljoner. Så det är egentligen kanske inte så märkvärdigt att systrarna tjänar multum på samarbeten i sina sociala medier-kanaler.

Hur mycket tjänar Kendall?

Och mäter man framgången i pengar, ja, då hann hon redan som 22-åring att knuffa Gisele Bündchen ner på en andraplats på listan över de bäst betalde fotomodeller i världen med en årlig inkomst på 22,5 miljoner dollar.

Hur mycket tjänar Rob Kardashian?

Rob Kardashian: 10 miljoner dollar Detta till trots antas Rob vara god för 10 miljoner dollar. Framförallt har han dragit in lönen för sin medverkan i ”Keeping Up with the Kardashians”.

Vem är rikast Kim eller Kylie?

Kylie Jenner: 1 miljard dollar Kim Kardashian må kanske för många vara den mest kända i Kardashianklanen men hon ligger numera i lä. Hennes syster Kylie Jenner har seglat upp som inte bara familjens rikaste utan hon är även ansedd som en av modevärldens allra mäktigaste personer.

Vem är rikast av Kim och Kylie?

Bilden är ett montage. Kylie Jenner är bara 20 år gammal men är redan rikast av alla i familjen Jenner-Kardashian. Japp, hon är redan rikare än sin kända storasyster Kim Kardashian.

Hur mycket tjänar Kendall Jenner 2021?

1. Kendall Jenner, 203 miljoner kronor.

Hur mycket tjänar Kendall Jenner per år?

Kendall Jenner: 45 miljoner dollar.