:

Har Carl Jan några barn?

Innehållsförteckning:

  1. Har Carl Jan några barn?
  2. Vad gör Carl Jan Granqvist?
  3. Har Carl Jan Granqvist?
  4. Hur gammal är Jan Granqvist?
  5. Vem är mamma till Carl Jans son?
  6. Vem är mamma till Carl Johan Granqvist?
  7. Har Carl Jan bantat?
  8. Vem äger Grythyttan?
  9. Vem äger Saxå herrgård?
  10. Var bor Carl Jan?

Har Carl Jan några barn?

Carl Johan Granqvist Carl Jan Granqvist/Children

Vad gör Carl Jan Granqvist?

Nu lever han ett mer rörligt liv - och slipper ta insulin. Känd som gästgivare och vinkännare har Carl Jan Granqvist tipsat om mat och dryck i radio och tv, byggt upp en restauranghögskola i Grythyttan och är medansvarig för driften av tre herrgårdar i Bergslagen.

Har Carl Jan Granqvist?

Carl Jan Granqvist har varit ägare och gästgivare vid Grythyttans gästgivaregård, initiativtagare till Måltidens hus i Norden samt Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan.

Hur gammal är Jan Granqvist?

75 years (Ma) Carl Jan Granqvist/Age

Vem är mamma till Carl Jans son?

I dag är Carl Jan inte tillsammans med sin sons mamma Catarina, men de är fortfarande goda vänner och träffas ofta när han är nere i Stockholm i affärer.

Vem är mamma till Carl Johan Granqvist?

Granqvist växte upp i Hidinge, där hans far var folkskollärare och kantor, utbildad hos David Björling, och hans mor var textilslöjdlärare.

Har Carl Jan bantat?

Efter att gästgivaren och vinkännaren Carl Jan Granqvist som levt med diabetes typ 2 i över 15 år medverkat i det aktuella TV-programmet Biggest loser VIP, så har han gått ner i vikt och blivit insulinfri. I dag är Carl Jan betydligt lättare och njuter av livet.

Vem äger Grythyttan?

Sedan år 1641 har många gästgivare välkomnat gäster till Grythyttans Gästgivaregård. Sedan år 2014 är det familjen Spendrup som är stolta ägare till gästgiveriet och vi hälsar dig varmt välkommen till oss!

Vem äger Saxå herrgård?

Under 70-talet bedrevs pensionatsverksamhet i herrgårdsbyggnaderna. Sedan den 1 januari 1984 ägs egendomen med det omkringliggande landskapet av Carl-Jan Granqvist som arrenderar ut mark till Saxå Golfklubb, där det idag finns en av Sveriges vackrast belägna 18-hålsbana.

Var bor Carl Jan?

Carl Jan Granqvist fakta Hedersdoktor vid Örebro Universitet med mera. Familj: Sonen Carl Johan, 24 år. Bor: Saxå Herrgård, beläget mellan Grythyttan och Filipstad samt lägenhet på Kungsholmen i Stockholm.