:

Vad hände med Bianca och Alice?

Innehållsförteckning:

  1. Vad hände med Bianca och Alice?
  2. Hur blev Alice Stenlöf känd?
  3. Vart i Göteborg är Alice Stenlöf ifrån?
  4. Varför slutade Bianca och Alice Podda?
  5. Hur lärde Bianca och Alice känna varandra?
  6. Vad jobbar Alice Stenlöf?
  7. Vad heter Alice Stenlöfs pappa?
  8. Vilket gymnasium gick Alice Stenlöf på?
  9. Har du sagt A får du säga B läggs ner?

Vad hände med Bianca och Alice?

Alice Stenlöf, 24, och Bianca Ingrosso, 25, drev tillsammans den populära podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B. I maj förra året fyllde de Globen där de höll sin livepodd, men bara månader efter detta beslutade sig duon för att lägga ner podcasten.

Hur blev Alice Stenlöf känd?

Alice Stenlöf är en av Sveriges största influencer och Youtubeprofil. ... Alice Stenlöf, 25, är en svensk influencer och Youtubeprofil som blev känd genom podcasten Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B, som hon hade tillsammans med entreprenören tillika vännen Bianca Ingrosso.

Vart i Göteborg är Alice Stenlöf ifrån?

I maj 2019 framträdde hon på Globen Arena i föreställningen "Alice & Bianca showcast", en föreställning som senare sändes på Kanal 5....Alice Stenlöf[redigera | redigera wikitext]

Persondata
FöddAlice Ingrid Stenlöf Göteborg, Sverige
NationalitetSvensk
Webbplatsalicestenlof.com
Youtube-information

Varför slutade Bianca och Alice Podda?

"Behövde en paus" – När vi repade vår Globen-show så repade vi och roddade med det i ett halvår. Så jag tror att vi liksom tappade vår vänskap lite. Det blev bara podd och bara Globen. Vi drog ur det värsta ur varandra för att kunna ge allt i podden och Globen.

Hur lärde Bianca och Alice känna varandra?

Lärde känna Bianca Ingrosso på ett event De träffades på ett sociala medier-event i Stockholm, och det var Alice som tog steget att våga gå fram och hälsa. 2017 startade vännerna podcasten Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B, och den drev de fram till i augusti 2019.

Vad jobbar Alice Stenlöf?

Alice Stenlöf är en svensk influencer från Göteborg som föddes . Idag är hon en av Sveriges mest populära influencers. Hennes arbete som influencer innebär att hon dagligen jobbar med sina sociala kanaler, det vill säga sin blogg, Youtube, Instagram och Snapchat.

Vad heter Alice Stenlöfs pappa?

Kaj Sven Stenlöf bor i en villa i Nösund med telefonnummer 031-92 63 17.

Vilket gymnasium gick Alice Stenlöf på?

Om det är någon som är omåttligt populär just nu är det influencern Alice Stenlöf. Hon är drottningen av content och hon gick på Sjölins gymnasium. Mitt i centrala Göteborg kombinerar Sjölins gymnasium hög lärarnärvaro med casemetodiken.

Har du sagt A får du säga B läggs ner?

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf väljer att lägga ned podden ”Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B”, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen är podden Sveriges största kommersiella podcast. Cirka 200 000 personer lyssnar varje vecka.