:

Vad kostar det att vara med i Kundkraft?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar det att vara med i Kundkraft?
 2. Vem betalar Kundkraft?
 3. Hur får man billigast el?
 4. Hur går jag ur Kundkraft?
 5. Vad kostar elen i Skåne?
 6. Hur mkt kostar elen?
 7. Hur tjänar elbolag pengar?
 8. Kan man lita på Kundkraft?
 9. Är det billigare med el på kvällen?
 10. Vilket elbolag har billigaste elen?

Vad kostar det att vara med i Kundkraft?

Elbolagen tävlar på lika villkor och efter att ha genomfört fler än 1000 upphandlingar och 1,8 miljoner leverantörsbyten kan vi säga att vi vet vad vi gör. Med priser ca 20% under marknadens snittpris visar vi att Kundkraft fungerar. Bli medlem gratis du också och märk skillnaden på elräkningen!

Vem betalar Kundkraft?

Du som medlem betalar inget för tjänsten. Kundkraft tar en provision från varje elbolag som vinner en upphandling.

Hur får man billigast el?

Att tänka på:

 1. Kontrollera ditt avtal och din bindningstid för att se hur lång tid du har kvar.
 2. Säg upp ditt avtal i god tid. ...
 3. Jämför elbolag och vad de erbjuder. ...
 4. Jämför elavtal och välj det som passar din budget bäst – fast, rörligt eller mixat.
 5. Om du jämför elpriser privat kan du fram billigaste elpriser hos elbolag.

Hur går jag ur Kundkraft?

Hur går jag ur Kundkraft? Medlemskapet är helt gratis och kan avslutas när som helst, genom att kontakta vår medlemsservice via telefon, mail eller på Messenger. När du lämnar Kundkraft så innebär det att vi slutar upphandla ett nytt elavtal åt dig och det pågående elavtalet för året löper på tills det går ut.

Vad kostar elen i Skåne?

Om elpriset Kostnad för elcertifikat och vårt påslag på 3,8 öre/kWh (4,75 öre/kWh inkl. moms) samt månadsavgift tillkommer. Du kan när som helst byta till ett avtal med fast eller mixat elpris till nästkommande månadsskifte. Priser som presenteras på denna sida avser en årsförbrukning upp till 100 000 kWh.

Hur mkt kostar elen?

Totalkostnaden för el per kWh var i snitt ca 141 öre/kWh (1,4 kr/kWh) under 2020 för en vanlig villa i Sverige, med en årlig elförbrukning på ca 20.000 kWh/år, enligt Statistiska centralbyrån. Då inkluderas alla kostnader som elnätsavgifter, energiskatter, elpris och moms.

Hur tjänar elbolag pengar?

Men hur tjänar ni pengar då? Det elbolag som vinner våra el-auktioner betalar en avgift till oss för att få leverera el till våra kunder. Man kan säga att de köper kunder av oss i ett år (eftersom vi endast har 1-årsavtal).

Kan man lita på Kundkraft?

Kundkraft är ett sk-tförertag som inte har existensberättigande. Avtalspriserna som man lyckats förhandla fram är rent ut sagt dåliga. Sen väntar dom avsiktligt med att svara på frågor för att ångerrätten ska hinna gå ut. Sen är deras påståenden direkt bedrägliga när dom påstår att dom förhandlar.

Är det billigare med el på kvällen?

Elen är ofta billigare på natten för att det helt enkelt är då behovet är som minst. När vi däremot går upp på morgonen, tänder lampor och kokar kaffe, går priserna upp. ... De generellt sett allra billigaste timmarna utnyttjar du mellan 02 och 04 på natten.

Vilket elbolag har billigaste elen?

Sammanfattning av billigaste elbolaget 2021 Beroende på avtalsform och förbrukning kommer antingen Fortum, Telge Energi, Göta Energi eller Greenely vara billigast i vår jämförelse 2021. Billiga elavtal i vår jämförelse 2021 är: Fortum.