:

Hur blandar man Melanotan Nässpray?

Innehållsförteckning:

  1. Hur blandar man Melanotan Nässpray?
  2. Hur tar jag Mello?
  3. Är Barbiedrogen olaglig?
  4. Är Mello farligt?
  5. Hur mycket Mello?
  6. Vart kan man köpa Mello?
  7. Hur länge håller Melanotan 2?
  8. Hur ofta ta Mello?
  9. Är Mello lagligt i Sverige?

Hur blandar man Melanotan Nässpray?

Hur blandar jag Melanotan 2 Nässpray?

  1. Klipp av locket på första drop-it vattenflaskan som ni får med och sug upp hela vattnet i sprutan och spruta ner det i melanotanvialen (burken).
  2. Sug upp den blandade lösningen som är i melanotanvialen (burken) och spruta ner hela innehållet i nässpraysflaskan.

Hur tar jag Mello?

Vanligaste stället att injicera är i fettet på magen strax bredvid/nedanför naveln. Noga är att byta ställe du injicerar på med några enstaka centimeter per tillfälle. Hur mycket melanotan du ska ta per gång kan du se i frågan nedanför denna.

Är Barbiedrogen olaglig?

Någon legal förskrivning av melanotan II som läkemedel förekommer inte i Sverige eller Danmark, inte heller som licensmedel. några kliniska fall Ett antal nya fall av förgiftningar med melanotan II, som även kallas »Barbiedrogen«, har börjat dyka upp runt om i Norden under det senaste året.

Är Mello farligt?

Med överdriven användning av melanotan II kan ökad risk för hudcancer inte uteslutas. Oreglerad och fri försäljning av potenta läkemedel över nätet utgör ett hot mot hälsan med risk för överdoseringar och andra oönskade långsiktiga biverkningar hos i övrigt helt friska individer.

Hur mycket Mello?

För att bibehålla brännan och inte tappa den så ska du nu med SAMMA DOSERING som tidigare injicera Melanotan 2 en gång i veckan. ... Tjejer och Män ÖVER 65 kg: 10 enheter/injektion dagligen (hela vägen upp till 10 på sprutan, totalt 1/10 av hela sprutan) under uppladdningsfasen.

Vart kan man köpa Mello?

Du köper enkelt ditt Melanotan hos oss i vår webbutik. Vi tar emot både banköverföring och swish för att göra det enkelt för dig som slutkund. Det ska gå snabbt och smidigt att betala för att på så vis också snabbt kunna posta ut din produkt.

Hur länge håller Melanotan 2?

Oblandat Melanotan 2 i pulverform förvaras i frys ökar hållbarheten upp till 12 månader.

Hur ofta ta Mello?

Doseringsanvisning vuxna och barn över 12 år: 1 spraydusch i varje näsborre vid behov 2-3 gånger dagligen.

Är Mello lagligt i Sverige?

Människans naturliga hormon för processen, α-MSH (alpha-melanocyte stimulating hormone), är omkring en tusendel så potent som Melanotan. Melanotan upptäcktes på University of Arizona under åttiotalet men har ännu inte lanserats på någon marknad och kan inte säljas lagligt i Sverige.