:

Varför fäster inte Ögonbrynsfärgen?

Innehållsförteckning:

  1. Varför fäster inte Ögonbrynsfärgen?
  2. Kan man färga sina ögonfransar med Ögonbrynsfärg?
  3. Hur lång tid tar LashLift?
  4. Hur ofta ska man fixa ögonbrynen?
  5. Hur får man ögonbrynen jämna?

Varför fäster inte Ögonbrynsfärgen?

Färgen fastnar inte på huden där det är vaselin. Får du färg utanför brynet så tar du bara den lilla penseln med lite vaselin på och borstar bort.

Kan man färga sina ögonfransar med Ögonbrynsfärg?

Du kan använda samma färg till både ögonfransarna och ögonbrynen, men vi rekommenderar en ljusare nyans för ögonbrynen om du använder svart färg för ögonfransarna.

Hur lång tid tar LashLift?

En YumiLashes-behandling tar ca 1 timme och 45 minuter medan YumiBrows tar ca 45 minuter. Under behandlingen ligger du skönt nedbäddad i en behandlingssäng. Vi börjar alltid med att rengöra dina ögonfransar/ögonbryn. Vid YumiLashes placeras en silikonform på ögonlocket och efter det fästs fransarna upp en och en.

Hur ofta ska man fixa ögonbrynen?

Plockar för ofta När du plockar ofta kan du råka plocka bort hårstrån som faktiskt behövs för formen på ditt ögonbryn. Så låt bli pincetten och plocka dem ungefär var tredje vecka. Det räcker faktiskt och när du plockar mer sällan så kommer du inte längre störas av små hårstrån.

Hur får man ögonbrynen jämna?

Här ska ögonbrynet börja. Markera ut brynets högsta punkt genom att mäta ut en linje från näsvingen och genom ögats iris. Mät ut en linje från näsvingen och förbi ögats yttre vrå, där ska ditt bryn sluta. När du mätt ut dessa tre punkter på båda brynen så kollar du så att de ligger i jämna linjer med det andra ögat.