:

Vad kostar Tibber?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar Tibber?
 2. Hur funkar Tibber?
 3. Är Tibber ett elbolag?
 4. Vilket är det billigaste elbolaget?
 5. Vad kostar Greenely?
 6. Vad betyder Tibber?
 7. Vad tycker ni om Tibber?
 8. Vad krävs för att starta elbolag?
 9. Kan jag använda Tibber?

Vad kostar Tibber?

Vi tar inga egna marginaler på elpriset och tjänar alltså inga pengar på din förbrukning som många andra elbolag. Du betalar endast 39 kronor i månaden utöver elen du använder.

Hur funkar Tibber?

Tibber är den digitala utmanaren på den svenska elmarknaden. Genom att ge dig som kund tillgång till ditt elpris timme för timme, din förbrukning och din nuvarande elproducent direkt i appen. Ger vi dig en transparens du inte hittar någon annanstans. Dessutom levererar vi endast 100% grön el från förnyelsebara källor.

Är Tibber ett elbolag?

Tibber är i snitt 13.4% billigare än de största elbolagen. Fortum har elavtal till olika pris.

Vilket är det billigaste elbolaget?

Billig el – Jämför topp 5 billigaste elavtal i Sverige:

 • Fortum – Billigaste elbolaget – ca Elpris: 38.66 öre / kWh.
 • Göta Energi – Billigaste el i Sverige – ca Elpris: 42.4 öre / kWh.
 • Telge Energi – Billiga elavtal – ca Elrpis: 45.54 öre / kWh.
 • Greenely – Billig el – ca Elpris: 47.82 öre / kWh.

Vad kostar Greenely?

Greenely har en månadsavgift som är 69 kr vilket är den enda kostnaden som elhandlaren själva tar ut för drift. Bindningstiden är 0 månader och uppsägningstiden endast 14 dagar.

Vad betyder Tibber?

Tibber är ett elbolag som säljer el till rörlig pris. Tibber hämtar in eldata varje timme så att du kan se elförbrukningen i Tibber-appen. Tibber ger dig som kund möjlighet att koppla ihop smarta prylar till Tibber. Varje kund betalar 39 kr per månad i abonnemangskostnad.

Vad tycker ni om Tibber?

Tibber är bra för dig som vill kunna se hur din elförbrukning ser ut direkt från din telefon. Det är även bra för dig som vill ha en billig elräkning eftersom att Tibber-kunder betalar inköpspris för elen.

Vad krävs för att starta elbolag?

Visst kan du starta ett eget elbolag, men du måste nog vara beredd att satsa några miljoner ur egen ficka, om du inte har en sån bra affärsidé att du kan få någon riskkapitalist att tro på den. Elen måste antingen köpa från något produktionsbolag eller producera själv.

Kan jag använda Tibber?

Tibber är billigt eftersom att elen köps in till inköpspris. Enligt Tibber själva är de i snitt 18% billigare jämfört med de största elbolagen. På Tibbers hemsida kan man enkelt jämföra priset mot andra elbolag. Perfekt om man vill se hur mycket billigare Tibber är jämfört med sitt nuvarande elbolag.