:

Vad kostar det att vara medlem på Mötesplatsen?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att vara medlem på Mötesplatsen?
  2. Hur är Mötesplatsen?
  3. Hur tar man bort Mötesplatsen?
  4. Vad betyder utanför Singelfilter Mötesplatsen?
  5. Vad kostar det att vara med i Elitsinglar?
  6. Vad är bäst mötesplatsen eller match?
  7. Vad betyder symbolerna på mötesplatsen?
  8. Vad kostar det att vara med i eDarling?

Vad kostar det att vara medlem på Mötesplatsen?

Det är gratis att börja med dejting genom att bli medlem på Mötesplatsen. Det innebär att du helt gratis kan skapa en kontaktannons, en s.k. profilsida, som andra medlemmar kan besöka. Där presenterar du dig själv både med text och bild. För att kunna ta kontakt med andra medlemmar behöver du däremot vara VIP-medlem.

Hur är Mötesplatsen?

Som Gratismedlem kan du skapa en personlig presentation på Mötesplatsen. Du kan söka bland singlar, se vem som besöker din profilsida samt skicka och ta emot komplimanger från andra medlemmar. Du kan även läsa om dejtkänslor samt megafon.

Hur tar man bort Mötesplatsen?

Önskar du inte längre vara medlem på Mötesplatsen kan du radera din profil på följande sätt: Har du ingen aktiv prenumeration kan du radera din profil på en gång genom att trycka på Inställningar, Konto och sedan Radera profil. Du behöver fylla i alla val på sidan.

Vad betyder utanför Singelfilter Mötesplatsen?

Har du haft en konversation med medlemmen kan du blockera denne i eran konversation genom att trycka på de tre prickarna uppe till höger i konversationen. Medlemmar du blockerar blir även automatiskt dold i dina sökningar och i onlinelistan. Under Singelfilter kan du sedan se vilka medlemmar du har blockerat samt dolt.

Vad kostar det att vara med i Elitsinglar?

Pris för Elitsinglar: Portalen riktar sig till en exklusiv målgrupp och detta återspeglas i priset. Kanske är det ett sätt att sortera ut oseriösa medlemmar. 599 kr i månaden för tre månader, och 299 kr i månaden för tolv månader.

Vad är bäst mötesplatsen eller match?

Enligt oberoende test är Mötesplatsen.se bäst i Sverige, före bland annat E kontakt och Match.com. Vi har utsetts till bäst i test av tidningen Internetworld.

Vad betyder symbolerna på mötesplatsen?

Gillar du vad du ser och läser – då klickar du på det röda Gilla-hjärtat och om du inte är intresserad så klickar du på det lila krysset för att komma vidare till nästa profil. ... Med det gula Gilla-hjärtat visar du tydligt att du har extra mycket intresse och medlemmen får reda på detta direkt, oavsett medlemskap.

Vad kostar det att vara med i eDarling?

Gratis medlemskap. Hos eDarling kan du registrera dig och skapa en egen profil gratis. När du har skapat din profil behöver du göra personlighetstestet. Testet består av en mängd olika frågor och tar cirka 20 till 30 minuter att göra.