:

Hur applicera hyaluronsyra?

Innehållsförteckning:

  1. Hur applicera hyaluronsyra?
  2. Kan man ha hyaluronsyra i håret?
  3. Hur utvinner man hyaluronsyra?
  4. Hur Peelar man hårbotten?
  5. Var finns hyaluronsyra naturligt?

Hur applicera hyaluronsyra?

Vårt tips att inte torka av ansiktet helt och hållet efter du noga sköljt av rengöringen, utan lämna huden lite smått fuktig där du applicerar 2-3 droppar av serumet på ansiktet. Att applicera serumet på fuktig hud hjälper hyaluronsyran så det finns mer fukt att kapsla in i huden.

Kan man ha hyaluronsyra i håret?

Vem kan ha hyaluronsyra i håret? Att applicera några droppar hyaluronsyra i håret är extra bra för torrt och skadat hår, men passar alla hårtyper! Har du tunt hår kan håret upplevas något tungt. Tänk på att några droppar räcker långt!

Hur utvinner man hyaluronsyra?

Idag tillverkas hyaluronsyra vanligen genom en icke-patogen mikrobfermentation med hjälp av andra, för kroppen bättre bakteriestammar, främst Bacillus subtilis. Bacillus subtilis är en vanligt förekommande saprofytisk, grampositiv bakterie.

Hur Peelar man hårbotten?

Applicera Scalp Scrub Intensive i torr hårbotten genom att bena upp håret. Massera in produkten i hårbotten med cirklande rörelser under några minuter. Låt verka i 20 minuter eller mer. Skölj därefter ur produkten i duschen och avsluta genom att tvätta håret med valfri Hair & Body Shampoo.

Var finns hyaluronsyra naturligt?

Hyaluronsyra (Hyaluronan) produceras naturligt av din kropp. Du kanske känner till hyaluronsyra för att den är populär i serum och krämer. Eller för att du vet att den ger dig en friskare hud. Det du kanske inte vet är att den är bra till mycket mer....Veganska alternativ

  • Gröna bladgrönsaker.
  • Avokado.
  • Nötter.