:

Får man äta mat på SJ?

Innehållsförteckning:

  1. Får man äta mat på SJ?
  2. Är bistron öppen på SJ?
  3. Vilken vagn är bistron SJ?
  4. När stänger bistron SJ?
  5. Får man äta mat på tåget?
  6. Vart finns toalett på SJ tåg?
  7. När öppnar bistron på tåg?
  8. Hur länge serveras frukost på SJ?
  9. Vad innebär tyst vagn på SJ?
  10. När serveras frukost SJ?

Får man äta mat på SJ?

Mikrovågsugnen ombord är till för mat som säljs i tågets bistro. Men det är självklart okej att ta med sig egen mat. Vi gör endast undantag för barnmat.

Är bistron öppen på SJ?

Ja, på alla SJs Snabbtåg finns det bistro ombord där du kan köpa mat och dryck. Även på SJ Nattåg och de flesta SJ Intercitytåg finns det servering ombord.

Vilken vagn är bistron SJ?

Vagn 5 2 klass | 28 sittplatser – bistro med 18 sittplatser.

När stänger bistron SJ?

Mat och dryck på SJ Nattåg Det finns en bistro ombord på nattågen till/från Jämtland och Umeå. Här hittar du ett utbud av maträtter, mackor, snacks, fika, och varma och kalla drycker. Bistron är vanligtvis öppen mellan 05:30 och 23:00.

Får man äta mat på tåget?

Det går bra att äta och dricka ombord på tåg så länge det inte stör andra resenärer. På bussar, spårvagnar och båtar är det tillåtet att äta något enklare, till exempel en frukt.

Vart finns toalett på SJ tåg?

Ja, toaletter finns ombord på alla våra tåg. På de flesta tågfinns det en toalett i varje vagn.

När öppnar bistron på tåg?

Vår restaurang och bistro har öppet alla dagar mellan 06:30 och 23:00.

Hur länge serveras frukost på SJ?

SJ FRUKOST - Reser du i 1 klass serveras du alltid frukost om tåget avgår före klockan 09:00. Frukosten består av färskpressad apelsinjuice, ekologisk yoghurt, ekologisk och KRAV-märkt müsli från Saltå Kvarn, ägg och kaviar, surdegsbröd/rågbröd, ekologisk Bregott, ost och grönsak. Kaffe eller te ingår i frukosten.

Vad innebär tyst vagn på SJ?

Resenärer ombeds då ha mobilen på ljudlös, i stället för helt avstängd. Tyst avdelning har visat sig vara en mycket uppskattad platsegenskap hos SJs resenärer. Nu blir produkten snäppet bättre, en glidning av regelverket genomförs under hösten.

När serveras frukost SJ?

Reser du i 1 klass på SJ Snabbtåg serveras din förbeställda mat vid din sittplats och du serveras alltid frukost om tåget avgår före klockan 09:00.